Nic dziwnego, że ostatnio, na przykład, całkiem przyzwoite wyścigi, noszą na całej długości zakrzywione litery S, a także karbonowy Puma Suede Classic The Weeknd. Odkąd dowiedziałem się, że powinieneś wiedzieć… to jest zupełnie inne uczucie, kiedy jesteś w Vaporfly. Nigdy więcej intensywności, tylko kilka. Vaporfly zawiera miękką podeszwę środkową, która w połączeniu z planem spożywania węgla, a także pokazuje sportowemu butowi silną widoczną sodę. Endorphin Guru zawiera mocniejsze uczucie, które obejmuje mniejszą ilość widocznej sody, ale prawda jest taka, że nadal kupujesz niesamowite odbicie dzięki planowi jedzenia, a SpeedRoll Geometry naprawdę zachęca do tego impulsu wysyłania. Wszystko, co uznaję, jest szybsze, co faktycznie wyprodukowałem, szybsze Potrzebne do biegania.
JONES: Optyka Puma LQDCELL? Zwykłe buty idące za butami sportowymi nie byłyby niezadowolone. Robbe plus Meg zajmuje się obecnie wieloma komputerami w butach sportowych, dlatego po prostu popracuje z tymi sekcjami, aby mówić o tym, co dokładnie lubię, kiedy chodzę w butach sportowych.
W rzeczywistości nie jestem pewien, jaka dokładnie jest najbardziej idealna gładkość, aby można było ustalić stosunek sztywności z redukcją wstrząsów, chociaż Guru uważa, że to robi. Możesz znaleźć odbicie, w tym poczucie własnego zysku, który nie ma niechlujstwa. Skontaktuj się z nimi Speedroll, skontaktuj się z nimi rocker geometrii, skontaktuj się z nimi, czego naprawdę chcesz, następujące buty sportowe uwielbiają się poruszać krok podobny do boksera dla torby podróżnej szybkości.
Który nie ma konkurencji, więc możesz patrzeć w przyszłość, tak naprawdę buty Puma Scuderia Ferrari odcięły się na 10. 10. milę, kiedy właściwie nie mogłem obecnie osiągnąć wszystkich pożądanych celów. To założenie wydawało się jogging dzięki temu poczułem i dobrze się bawiłem na dystansie. Właściwie odpowiednio waliłem poza dystansem w czasie typowo 7: czterdzieści cztery minuty prawie bez trudności. To zdecydowanie nie jest zbyt wiele sekund w tym wyścigowym kroku. Buty sportowe uwielbia drżeć.
Pomiary 10.5 waży około 8. 26 uncji. / 234 gr, co z pewnością odnosi https://www.heencktrainer.com/puma-smash-v2-vulc-c-23.html się do silnego oz powyżej NEXT%, chociaż dodatkowe stałe poczucie Endorphin Guru plus ulepszona instalacja to buty Puma Rebound Layup LO SD, które ludzie wierzą, że następujące buty sportowe mogą być bardziej skuteczne.